ComputerSnel in Urk

ComputerSnel, vakkundige en uitstekende service voor al uw soft- en hardware problemen.

Over ComputerSnel

ComputerSnel valt onder de rubriek reparatie service in Urk.

Bent u op zoek naar een bedrijf welke u kan helpen bij uw computerproblemen? Dan bent u bij mij helemaal aan het juiste adres. ComputerSnel is het bedrijf voor al uw hardware en software problemen, daarnaast kunt u bij mij ook terecht voor nieuwe computers en accessoires!

Ik vind het zeer belangrijk om samen met u uw wensen en de mogelijkheden hierin te bespreken, vaak word er voor soortgelijke diensten een zeer hoog uurtarief gevraagd, hier doe ik niet aan mee, aangezien ik geen duur kantoorpand heb betaald u enkel voor mijn geleverde diensten en dus niet voor mijn kantoorpand! Daarnaast ben ik flexibel inzetbaar en 24/7 bereikbaar.

Bent u niet in de gelegenheid om uw laptop of computer langs te brengen? Dan haal ik deze gewoon bij u op en breng ik hem desgewenst weer gerepareerd naar u toe.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

ComputerSnel uit de rubriek reparatie service uit Urk is gevestigd aan de Achterland 14 in Urk. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 085-0187672.

Diensten en producten voor reparatie service

Trefwoorden die horen bij ComputerSnel zijn o.a. :